Joints Oy

Joints L.R. Oy on edelläkävijä Suomessa myrkyttömien liimaus- ja saumaustuotteiden sekä teollisuusliimojen osalta. Maahantuomme polyuretaanivaahtoja, MS-Polymeeripohjaisia liimamassoja, silikoneja sekä autokorin korjaustuotteita. Joints Pro+ ja Soudal tuotesarjojen tuotteet ovat kehitetty ammattikäyttöön rakentamisessa.  

Maahantuomme ja valmistutamme alan huipputuotteita, mitä markkinoimme ammattitaitoisen jälleenmyyjä verkoston kautta rakentamiseen ja teollisuuteen.
Esittelimme ensimmäisenä Suomessa MS-polymeeripohjaiset (myrkyttömät) liimaus- ja saumausmassat jo 1990-luvun puolivälissä. Joints Oy:llä on pitkäaikaisin kokemus ja pisimmälle kehitetyt tuotteet myrkyttömissä tuotteissa. Kaikki tuotteemme ovat huolella valittuja ja ne valmistetaan aina parhaimmista raaka-aineista ISO 9000 laatujärjestelmien valvonnan alla ympäristönäkökohdat huomioon ottaen. Ympäristöseikat ja tuotteiden käyttöturvallisuus ovat merkittävässä roolissa tuotteita valittaessa ja suositeltaessa eri asiakkaiden käyttötarpeita ajatellen.
Joints Oy on perustettu vuonna 1989 ja ollut siitä lähtien tiivistys-, liimaus- ja saumausongelmien ratkaisija.

Pyrimme valitsemaan tuotteidemme jälleenmyyjiksi alan erikoisliikkeitä sekä kauppamyyntiliikkeitä, joilla on omalla alueellaan riittävät edellytykset tehokkaasti hoitaa potentiaaliset asiakasryhmät. Tule mukaan kasvavaan käyttäjäkuntaamme tai jälleenmyyjäverkostoomme. Tekniset myyntihenkilömme antavat tarvittavat tiedot ja koulutuksen tuotteisiimme. Lisäksi tekninen asiakasneuvontamme on jatkuvasti käytettävissänne


Joints Oy -  Liimaa, saumaa ja tiivistää kaiken.